Logo 112Ede

Redactie 112 0 reactie(s) za 20 maart 2021, 3:58

Traumahelikopter landt in Ede na ernstig ongeval op de Kernhemseweg

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:17 uur

EDE – Vrijdagavond rond 23.45 uur heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden op de Kernhemseweg in Ede. Een personenauto is door onbekende oorzaak van de weg geraakt en tegen een boom gebotst. De hulpdiensten zijn massaal uitgerukt, een opgeroepen traumahelikopter met aan boord een Mobiel Medisch Team landde nabij het ongeval.

Twee inzittenden zijn behandeld in een ambulance. De bestuurder werd met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd maar bleek uiteindelijk niet ernstig gewond. De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeval.

In de berm vlakbij de auto trof de politie lachgas cilinders aan.

112 Ede

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Ede lees je in onze categorie 112 Nieuws Ede. Alle 112 alarmeringen uit Ede kan je live volgen via 112 meldingen Ede.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.