Logo 112Ede

Redactie algemeen 0 reactie(s) za 27 maart 2021, 18:28

Man steelt hond in omgeving van vakantiepark in Otterlo

Laatst bijgewerkt: maandag 17:17 uur

OTTERLO – De politie in Otterlo is op zoek naar een man met zwart krullend haar. De man heeft zaterdag een hond heeft meegenomen uit de omgeving van vakantiepark De Wije Werelt in Otterlo.

Via Burgernet wordt het publiek opgeroepen uit te zien naar de man en de hond. De hond is een boerenfox met bruine oren en een rode halsband om. Van de man is geen verder signalement bekend alleen dat hij zwart, krullend haar heeft. Hoe hij met de hond vertrokken is, is eveneens niet bekend.

De politie heeft 1 tip ontvangen en doet verder onderzoek. Wie meer informatie heeft, wordt gevraagd direct 112 te bellen.

Bobby

Volgens dierenasiel De Hof van Ede gaat het om Bobby. In de nacht van donderdag op vrijdag werd een boerenfox terrier gestolen tijdens inbraak bij asiel ’t Hof van Ede. Bobby heeft speciaal voer nodig anders wordt hij ziek dus het is belangrijk dat we Bobby zo snel mogelijk kunnen verzorgen.

Iets meer dan een week geleden werd in Bennekom border collie Mira door een vrouw meegenomen.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.