Redactie algemeen 0 reactie(s) do 08 april 2021, 17:02

Inbreker aan de Jan Lievensstraat in Ede na korte achtervolging opgepakt

Laatst bijgewerkt: maandag 17:17 uur

EDE – In de nacht van dinsdag 6 op woensdag 7 april rond 00.20 uur krijgt de politie een melding van een woninginbraak aan de Jan Lievensstraat in Ede. De bewoner omschrijft het signalement van de verdachte en geeft tevens aan wat er buit is gemaakt.

Gezien de politie zich in de omgeving bevindt, wordt al snel een persoon gezien die volledig aan het signalement voldoet. Wanneer de verdachte door heeft dat hij wordt gevolgd, gaat de persoon er vandoor. Na een achtervolging weet de politie de verdachte aan te houden, het gaat hierbij om een 48-jarige man uit Ede. De verdachte bleek de volledige buit van de woninginbraak en de inbrekerswerktuigen nog bij zich te hebben. De zaak is overgedragen aan de recherche in Ede.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.