Logo 112Ede

Redactie 112 0 reactie(s) za 10 april 2021, 16:49

Paarden in Ede schrikken van scooterrijders en slaan op hol, amazone lichtgewond

Laatst bijgewerkt: maandag 17:17 uur

EDE – Aan de Driewegenweg in het bos van de Edese Heide zijn zaterdagmiddag rond 13:00 uur twee paarden op hol geslagen. De paarden schrokken van enkele scooterrijders op elektrische scooters. Omdat de bestuurders poncho’s droegen schrokken de paarden zo dat één van de dames eraf viel en gewond raakte. De tweede dame kon op tijd afstappen maar kon niet voorkomen dat beide paarden er vandoor gingen.

Even verderop bij de Koeweg / Hessenweg konden de paarden uiteindelijk weer gevangen worden. Medewerkers van de ambulancedienst hebben de 35 jarige vrouw nagekeken maar ze bleek er met spierpijn goed vanaf gekomen te zijn. Eén van de paarden raakte lichtgewond.

Beide paarden konden rond 14:00 uur weer in de vrachtwagen geladen worden aan de Hessenweg om terug naar de stal te gaan.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.