Logo 112Ede

Redactie algemeen 0 reactie(s) za 10 april 2021, 19:36

Grote zoekactie na woninginbraak in de Vogelbuurt in Ede

Laatst bijgewerkt: maandag 17:17 uur

EDE – De politie is zaterdagavond 10 april een grote zoekactie gestart na een heterdaad inbraak in de vogelbuurt in Ede. Na een Burgernetbericht werd bij de rotonde van de Proosdijerveldweg met de Veenderweg iemand staande gehouden. Twee personen bij de benzinepomp (Texaco) zijn gecontroleerd, maar zij bleken geen verdachten.

Om 18.23 uur werd een Burgernet bericht verstuurd met het verzoek uit te kijken naar een 30-jarige man met een grijze hoody en een 30-jarige vrouw met haar haar in een staart en een zwarte schoudertas, op de fiets. 

Ondanks alerte omwonenden, een zoekactie met meerdere politie eenheden en de inzet van een heli zijn de verdachten toch helaas ontkomen. Heeft u rond bovenstaand datum en tijdstip iets gezien in de straten Merellaan, Haviklaan, Leeuweriklaan, Nachtegaallaan en de Spechtlaan? Uit onderzoek is gebleken dat de verdachten door deze straten hebben gerend. Of heeft u waardevolle camerabeelden van dit incident? Neem contact op met de politie via 0900-8844,

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.