Logo 112Ede

Redactie algemeen 0 reactie(s) do 15 april 2021, 21:51

Drugsdealer opgepakt in Ede; tweede verdachte weet te ontkomen

Laatst bijgewerkt: maandag 17:17 uur

EDE – Agenten hebben vandaag in Ede een persoon aangehouden op verdenking van het dealen in drugs. Een tweede verdachte wist te ontkomen.

Naar aanleiding van binnengekomen informatie is vandaag een verdachte op heterdaad aangehouden. Er werd donderdagmiddag een deal op heterdaad waargenomen op de Singel in Ede. Het voertuig waaruit gedeald werd reed daarna weg.

Het voertuig werd door de politie gevolgd tot een tankstation elders in Ede. De verdachten kregen door dat er een aanhouding zou gaan volgen en probeerden met hun voertuig weg te komen.

Tijdens de vlucht werden er diverse goederen uit het raam gegooid. Het bleek later te gaan om een groot aantal wikkels met als inhoud cocaïne en heroïne. Deze zijn uiteraard in beslaggenomen.

De tweede verdachte zag helaas kans om weg te komen, maar de identiteit van deze verdachte is bekend bij de politie.

Melden helpt! Geef uw informatie aan de politie via 0900-8844.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.