Logo 112Ede

Redactie 112 0 reactie(s) do 13 mei 2021, 2:53

Automobilist gaat ervandoor na aanrijding op de Keesomstraat in Ede

Laatst bijgewerkt: maandag 17:16 uur

EDE – Woensdagavond 12 mei heeft er rond 22:30 uur een aanrijding plaatsgevonden op de Keesomstraat in Ede. Twee personenauto’s kwamen met elkaar in botsing waarna er één van de twee bestuurders ervandoor is gegaan.

Volgens omstanders werd de auto van het slachtoffer al rijdend van achteren geraakt door een blauwe Renault Clio. De bestuurder van die auto startte na het ongeval zijn afgeslagen voertuig en reed weg de bestuurder van de andere auto gewond achterlatend. De bestuurder is ter plaatse onderzocht door personeel van de ambulancedienst maar hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd.

Op de Pascalstraat is door agenten later de blauwe Renault Clio aangetroffen. De auto is in beslag genomen en door een bergingsbedrijf afgesleept.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.