Logo 112Ede

Redactie 112 0 reactie(s) za 12 juni 2021, 16:35

Vrouw (20) uit Lunteren overleden bij ongeluk met tuktuk in Kesteren

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:15 uur

KESTEREN / LUNTEREN – Bij het ongeluk met een tuktuk in Kesteren van vrijdagavond 11 juni 2021 is een 20-jarige vrouw uit Lunteren omgekomen. Dat meldt de politie. In totaal zaten zeven vrouwen in de tuktuk die familie van elkaar zijn. De drie gewonde vrouwen werden direct naar het ziekenhuis gebracht. Het is nog onduidelijk hoe zij eraan toe zijn.

Het driewielige motorvoertuig schoot rond 19.20 uur van de Rijnbandijk af, waarna er groot alarm werd geslagen. Zo werden vijf ambulances opgeroepen en landde een traumahelikopter bij het ongeluk. De exacte toedracht van het ongeluk is nog niet bekend. Er zijn geen aanhoudingen verricht, laat een woordvoerder weten.

Niet het eerste ernstige ongeval met een tuktuk

Vlakbij de plaats van het huidige ongeval, in Ingen, gebeurde drie jaar geleden ook een zwaar ongeluk met een tuktuk. Ook hierbij kwam iemand om het leven.

112 Kesteren

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Kesteren lees je in onze categorie 112 Nieuws Kesteren. Alle 112 alarmeringen uit Kesteren kan je live volgen via 112 meldingen Kesteren.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.