Logo 112Ede

Redactie algemeen 0 reactie(s) di 15 juni 2021, 16:38

Duo in Ede gooit vloeistof over oudere dame heen en rooft haar ketting

Laatst bijgewerkt: maandag 17:15 uur

EDE – De politie in Ede onderzoekt een straatroof. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en is uw informatie relevant voor het lopende onderzoek. De straatroof is gepleegd op zaterdag 12 juni 2021 tussen 14:00 uur en 14:15 uur in de omgeving van Bellestein in Ede, ter hoogte van Chinees restaurant.

Door een man en een vrouw van rond de 40 jaar werd een oudere dame beroofd van een sieraad. Dit vond plaats ter hoogte van het Chinees restaurant. Het bijzondere hierbij is dat de mannelijke dader eerst een vloeistof over de oudere dame gooit en dat vervolgens de vrouwelijke dader haar hulp komt aanbieden door haar gezicht schoon te maken en in die tussentijd de ketting van de oudere dame wegneemt.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.