Logo 112Ede

Redactie 112 0 reactie(s) di 15 juni 2021, 18:06

Gas en waterlekkage door werkzaamheden aan de Eikenlaan in Ede

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:15 uur

EDE – Dinsdagmiddag 15 juni tegen 17.30 uur is een lekkage van gas en water ontstaan aan de Eikenlaan in Ede. Bij werkzaamheden werd een gas,- en waterleiding lek geraakt. Volgens bewoners waren de werklui al naar huis toen de lekkage begon. De brandweer heeft de omgeving veiliggesteld en uit voorzorg een woning ontruimd. Vanwege het explosiegevaar werd een brandslang uitgerold.

De netbeheerder zal de lekkages gaan verhelpen. Wanneer dat gaat gebeuren is nog niet bekend.

Update

Het lek in gas – en waterleiding is gedicht. De bewoners mogen hun huizen weer in. Ze hebben instructies gekregen voor als gas en water weer beschikbaar zijn.

112 Ede

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Ede lees je in onze categorie 112 Nieuws Ede. Alle 112 alarmeringen uit Ede kan je live volgen via 112 meldingen Ede.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.