Logo 112Ede

Redactie algemeen 0 reactie(s) di 15 juni 2021, 20:13

Grote kranen zetten vrachtwagen weer op de weg in Lunteren

Laatst bijgewerkt: maandag 17:15 uur

LUNTEREN – Dinsdagochtend is een vrachtwagen in de sloot beland aan de Valkse Engweg in Lunteren nadat de chauffeur moest uitwijken voor een tegenligger. De vrachtwagen stond bijna stil, toen de wagen de berm in kantelde. De chauffeur raakte niet gewond en kon zelf uitstappen. Spanbanden zijn inmiddels aan de vrachtwagen vastgemaakt om te voorkomen dat deze niet verder weg zakt. Omdat de spanbanden ook over de weg naar de andere zijde waren gespannen was de weg afgesloten voor het verkeer.

Een kraanbedrijf heeft rond 13:00 uur de vrachtwagen weer overeind gezet, waarna de vrachtwagen is afgesleept naar een garagebedrijf voor controle. De lading bestaande uit een aantal buizen, een minigraver en een kuub zak cement raakte niet beschadigd.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.