Logo 112Ede

Redactie 112 0 reactie(s) za 10 juli 2021, 5:30

Ongeval op fietspad langs de Bennekomseweg in Ede

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:14 uur

EDE – In de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 01:39 uur heeft er op het fietspad langs de Bennekomseweg en Reehorsterweg in Ede richting Bennekom een incident plaatsgevonden waarbij een groepje fietsers betrokken zijn.

Het is onduidelijk wat voor incident er heeft plaatsgevonden. De politie kon ter plekke helaas niets kwijt over het incident wat had plaatsgevonden. Eén persoon is gewond geraakt en is door het ambulancepersoneel gecontroleerd. Het slachtoffer is met onbekende letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Vrijdagavond gebeurde er ook al een dubbel ongeval op de Bennekomseweg en Reehorsterweg in Ede.

112 Ede

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Ede lees je in onze categorie 112 Nieuws Ede. Alle 112 alarmeringen uit Ede kan je live volgen via 112 meldingen Ede.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.