Logo 112Ede

Redactie 112 0 reactie(s) vr 23 juli 2021, 16:37

Man overleden na botsing met rollator tegen trein in Wolfheze

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:13 uur

WOLFHEZE – Vrijdagochtend 23 juli is een man met zijn rolator tegen een trein gelopen. Dit gebeurde op de spoorweg overgang ter hoogte van de Parallelweg in Wolfheze. Het slachtoffer raakte zwaar gewond en is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd waar hij in de loop van de middag is overleden.

Het spoor tussen Ede Wageningen en Arnhem, en vanuit Arnhem richting Ede Wageningen was enige uren afgesloten. Onderzoek heeft uitgewezen dat er geen sprake is van een misdrijf of suïcide. Het gaat hier om een noodlottig ongeval laat de politie weten.

112 Wolfheze

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Wolfheze lees je in onze categorie 112 Nieuws Wolfheze. Alle 112 alarmeringen uit Wolfheze kan je live volgen via 112 meldingen Wolfheze.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.