Logo 112Ede

Redactie 112 0 reactie(s) di 17 augustus 2021, 20:40

Klopjacht in Ede was naar aanleiding van poging woning inbraak in Barneveld

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:13 uur

BARNEVELD / EDE – In de omgeving van de Dwarsweg in Ede is de politie op zoek naar een man. De man zou op de vlucht zijn geslagen toen agenten zijn auto staande hielden. Volgens een burgernet melding zoeken ze een man met een fors postuur. Meerdere politie wagens zijn ter plaatse aan de Dwarsweg. Agenten hebben een maïsveld omsingeld. Agenten zoeken met honden in de omgeving.

Een andere inzittende van de auto is aangehouden. Agenten doorzoeken op dit moment een auto. De politie helikopter vliegt boven een maïsveld op zoek naar de verdachte. Waarvoor de personen gezocht worden is nog niet bekend.

Volgens een burgernetbericht wordt er gezocht naar een man van ongeveer 1 meter 75 met kort zwart haar. De man zou een normaal tot fors postuur hebben en een zwart jack met grijze broek dragen. De onderzijde van zijn kleding is besmeurd.

De auto van de twee verdachten is doorzocht en in beslag genomen. Waarvan de twee verdacht worden is zoals gezegd nog niet bekend.

Update

De politie heeft bevestigd dat de auto betrokken is geweest bij een poging inbraak aan de Wildzoom in Barneveld. Twee vrouwen van 18 en 20 jaar uit Ede zijn aangehouden.

112 Barneveld

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een inbraak in Barneveld lees je in onze categorie 112 Nieuws Barneveld. Alle 112 alarmeringen uit Barneveld kan je live volgen via 112 meldingen Barneveld.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.