Logo 112Ede

Redactie 112 0 reactie(s) za 21 augustus 2021, 21:58

Auto vliegt uit de bocht in Lunteren en komt tegen woning tot stilstand

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:12 uur

LUNTEREN – Op de Meulunterseweg in Lunteren is zaterdagavond omstreeks 23:15 uur een auto uit de bocht gevlogen en tegen een woning op stilstand te komen. De bestuurder een 24-jarige man uit Lunteren raakte bij het ongeval lichtgewond en moest door de brandweer uit het voertuig worden bevrijd.

De woning liep bij het ongeval veel schade op. Onder andere een groot gat in de gevel en schade aan de rieten dakbedekking. Volgens de bewoner is het een bekend punt en is het nog een maand geleden dat een andere auto door zijn heg was gereden. Ook een lantaarnpaal naast de woning moest het eerder al ontgelden. Uiteindelijk is de bestuurder door agenten aangehouden omdat hij te veel had gedronken.

112 Lunteren

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Lunteren lees je in onze categorie 112 Nieuws Lunteren. Alle 112 alarmeringen uit Lunteren kan je live volgen via 112 meldingen Lunteren.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.