Logo 112Ede

Redactie 112 0 reactie(s) zo 22 augustus 2021, 3:50

Auto’s belanden in maisveld na frontale aanrijding in Wekerom

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:12 uur

WEKEROM – Op de Edeseweg in Wekerom heeft in de nacht van zaterdag op zondag 22 augustus een flinke aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. Het ongeval gebeurde omstreeks 02:00 uur op de kruising met de Vijfsprongweg en de Roekelseweg.

Twee auto’s kwamen frontaal met elkaar in botsing. Beide voertuigen belandde daarna in een naastgelegen maisveld. In de auto’s zaten meerdere jongeren. Een aantal van hen raakte lichtgewond.

Hoe het ongeval precies gebeurde is nog onduidelijk. De politie doet hier nader onderzoek naar. Vanwege het ongeval is de kruising voorlopig afgesloten.

112 Wekerom

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Wekerom lees je in onze categorie 112 Nieuws Wekerom. Alle 112 alarmeringen uit Wekerom kan je live volgen via 112 meldingen Wekerom.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.