Logo 112Ede

Redactie gemeentebericht 0 reactie(s) ma 08 augustus 2022, 19:53

Per 1 september 2022 reserveren voor afvalbrengstation Ede

Laatst bijgewerkt: maandag 19:53 uur
EDE – Vanaf woensdag 1 september gaat het afvalbrengstation in Ede werken met een reserveringssysteem. Vanaf dan kunnen inwoners van de gemeente Ede alleen met een reservering bij het afvalbrengstation terecht. Zo behoren de wachttijden en wachtrijen tot het verleden en wordt overlast voor omliggende bedrijven beperkt.

Online reserveren

Inwoners kunnen al een reservering maken voor september. Dit kan via de ACV-app en via www.acv-groep.nl/afvalbrengstation. Op de online kalender ziet men welke tijdstippen beschikbaar zijn. Inwoners kunnen het tijdstip van afval brengen afstemmen op hun agenda.

Tot 31 augustus kunnen inwoners het afvalbrengstation nog bezoeken zonder afspraak.

Optimaal beschikbaar

Bezoekers met een reservering nemen bij hun bezoek hun afvalpas en reserveringsbevestiging mee. Omdat het systeem op kenteken werkt, is het ook belangrijk dat men komt in de auto met het kenteken uit de reservering. Door het reserveringssysteem wordt de capaciteit van het afvalbrengstation optimaal beschikbaar voor inwoners.

Wethouder Arnold Versteeg: ”De ervaring bij andere gemeenten laat zien dat het reserveren goed werkt en dat het wordt gewaardeerd dat bezoekers snel aan de beurt komen en niet lang hoeven te wachten”.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.