Redactie overig 0 reactie(s) wo 12 april 2023, 5:44

Politie houdt dynamische alcoholcontrole op de A30

REGIO – Afgelopen nacht heeft de politie een dynamische alcoholcontrole gehouden op de A30. Één bestuurder reed onder invloed van alcohol en blies op het bureau 265 UG/L. Een andere bestuurder reed vermoedelijk onder invloed van drugs. Deze bestuurder testte positief op cannabis. De uitslag van het bloedonderzoek zal uitwijzen of er ook tegen deze bestuurder proces-verbaal opgemaakt zal worden.

De politie houdt de laatste tijd veel alcoholcontroles. Dit komt omdat er in deze regio enorm veel aanrijdingen plaatsvinden waarbij alcoholgebruik een rol speelt. Helaas gaat dit ook gepaard met dodelijke slachtoffers. Door intensiever te controleren hoopt de politie het aantal aanrijdingen drastisch te verminderen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.