Redactie — 1121 reactie(s) — di 16 november 2021, 16:12

Politie zoekt getuigen van beschieting Veluwse wolf in Stroe

STROE – Op vrijdag 1 oktober werd vlakbij Stroe een dode wolf gevonden door een voorbijganger. Het beschermde dier werd aangetroffen in een greppel naast de Stroeërschoolweg. Uit onderzoek is gebleken dat de wolf is beschoten. De politie doet daarom uitgebreid onderzoek naar de dood van de wolf en de Faunabescherming heeft een beloning uitgeloofd voor de gouden tip.

Bent u in de dagen vóór 1 oktober in de omgeving geweest van de Stroeërschoolweg en heeft u iets bijzonders gezien? Laat het ons dan weten. Ook wanneer u in deze periode langs deze route bent gereden en beschikt over (dashcam)beelden dan komen we graag met u in contact.

Alle informatie over dit incident is welkom. Getuigen kunnen zich melden via 0800-6070. Melden kan ook anoniem 0800 7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Vragen

  • Wie kan hier meer over vertellen?
  • Wie heeft er (dashcam)beelden uit de omgeving van de Stroeërschoolweg van de dagen vóór 1 oktober?
0 0 stemmen
Tip of opmerking? ✉️ ons!
Deel dit artikel

Locatie

Reacties

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bijzonder
Bijzonder (@guest_165)
Offline
20 dagen geleden

Laten we even duidelijk maken dat ik niet voor of tegen een wolf ben!
Maar normaal heeft de politie geen tijd voor oplichting, internetcriminaliteit etc omdat dit geen prio heeft. Nu gaan we voor een wolf in opsporing verzocht zitten en is er tipgeld beschikbaar, te gek voor woorden vind ik dat.

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons