Logo 112Ede

Ursula Zijlmans Honden Zoekgroep Gelderse Vallei regio 0 reactie(s) di 02 augustus 2022, 18:51

Pup Annabel vermist na aanrijding in Barneveld

Laatst bijgewerkt: dinsdag 19:10 uur
BARNEVELD – Sinds maandag 1 augustus is de Boston Terrier pup Annabel vermist geraakt vanaf de van Zuijlen van Nieveltlaan in Barneveld. Annabel sprong uit de auto en werd geraakt door een andere auto. Annabel raakte daarvan zo in paniek dat ze weg rende.

Annabel is gisteren nog gezien op de Valkseweg maar sindsdien ontbreekt ieder spoor van Annabel. We maken ons dan ook grote zorgen om deze kleine pup van 6 maanden.

Vanuit Honden Zoekgroep Gelderse Vallei ondersteunen we de baasjes van Annabel die niet bekend zijn in de omgeving van Barneveld.

Er worden speurhonden ingezet en een drone maar we hebben de inwoners van Barneveld nodig om uit te kijken naar Annabel. Mocht u Annabel gezien hebben of ziet u Annabel belt u dan direct met 1 van de nummers op de flyer. Annabel zal nu angstig zijn en niet benaderbaar.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.