Logo 112Ede

Redactie ongeval 0 reactie(s) ma 19 december 2022, 16:03

Ravage op kruising in Ede na aanrijding tussen twee personenauto’s

Laatst bijgewerkt: maandag 16:07 uur
EDE – Op de kruising Galvanistraat met de Frankeneng in Ede is maandagmiddag rond 14:10 uur een ongeluk gebeurd. Politie en ambulances rukten met spoed uit.

Op de kruising zijn twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen. De inzittenden zijn nagekeken door de ambulance verpleegkundigen. De Frankeneng is door de aanrijding deels dicht wat voor vertraging zorgt.

In de zwarte Volkswagen Polo zaten een man en een vrouw, zij hoefden niet met de ambulance naar het ziekenhuis. In de blauwe Volkswagen Passat zat een vrouw.

Agenten nemen verklaringen op van alle betrokken. Het vermoeden bestaat dat één van de twee partijen door het rode licht is gereden. De bestuurders waren niet onder invloed van alcohol. Het wegdek ligt bezaaid met brokstukken en olie.

Locatie

112 Melding

14:09:00 19-12-22 Aanrijding letsel Frankeneng Galvanistraat Ede Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.