Redactie ongeval 0 reactie(s) ma 28 november 2022, 6:26

Scooterrijder met passagier aangereden door auto op de Postweg in Lunteren

Laatste update: 2 maanden geleden

LUNTEREN – Op de Postweg in Lunteren is zondagavond rond 20:05 uur een scooterrijder aangereden door een automobilist. De jongen en het meisje die achterop zat reden over het fietspad toen de bestuurder van de auto, komende vanaf de A30 vanuit de richting van Ede, hen over het hoofd zag.

De jongen raakte licht gewond en is door ambulance personeel behandeld. Hij werd samen met het meisje opgehaald door familie en gaan zonodig zelf nog naar de huisartsenpost.

De automobilist en zijn passagier raakten niet gewond. De schade is behoorlijk, volgens een ooggetuige was het een flinke botsing.

Buurtbewoners zijn al enige tijd in gesprek met de gemeente Ede vanwege de verkeerssituatie omdat het dubbele fietspad voor onveilige situaties zorgt. Agenten hebben beide bestuurders laten blazen, ze bleken niet onder invloed te rijden. Ook hebben de agenten verklaringen opgenomen van de beide partijen. De automobilist verklaarde door het slechte weer de scooterrijder niet te hebben gezien.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.