Redactie overig 1 reactie(s) di 05 juli 2022, 14:45

Scooterrijder trapt spiegel van auto bij verkeersruzie in Ede

EDE – Op woensdag 22 juni omstreeks 17:15 uur ontstond er ter hoogte van de De Gaullesingel onenigheid tussen de bestuurder van een personenauto en een scooterrijder. De scooterrijder reed daar tegen het verkeer in aan de verkeerde kant van de vluchtheuvel waardoor de automobilist schrok en toeterde. De scooterrijder leek daarop verhaal te willen halen en stopte voor de auto. De auto haalde de scooter in maar moest bij de stoplichten bij de eerder genoemde kruising stoppen voor het rode licht.

De scooterrijder naderde de auto daar met hoge snelheid en trapte de linker buitenspiegel van de auto. De scooterrijder raakte hierbij uit balans en kwam ten val. De bestuurder van de scooter stond op, liep naar het portier van de auto en sloeg meermaals op de ruit van de auto. De automobilist wist uiteindelijk aan de belager te ontkomen.

De politie is op zoek naar de bestuurder van de scooter. Het gaat om een blanke man van ongeveer 55 jaar met kort donker haar en opvallende rode vlekken in zijn gezicht. De man heeft een tenger postuur en is ongeveer 1,80 meter lang.

Ben je de gezochte scooterrijder of heb je enig idee wie het kan zijn? Of was je getuige van dit incident en heb je wellicht een kenteken opgeschreven of (dashcam) beelden gemaakt? Bel dan 0900-8844, vermeld daarbij zaaknummer 2022279928.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons