Logo 112Ede

Redactie ongeval 1 reactie(s) di 06 juni 2023, 13:43

Vrouw gewond bij botsing tussen twee personenauto’s in Otterlo

OTTERLO – Op de Otterloseweg (N304) tussen Otterlo en Hoenderloo heeft vandaag een harde botsing plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. Daarbij raakte een vrouw gewond.

Het ongeluk gebeurde rond 11.45 uur nadat de bestuurster van de zwarte Audi, de Hoenderloseweg op wilde draaien vanaf de Otterloseweg en daarbij in botsing kwam met een rode Volkswagen Polo. De bestuurster van de Audi raakte lichtgewond. Zij raakte gewond aan haar arm. In de auto zat ook nog een klein kind. Deze kwam met de schrik vrij en kreeg een traumabeertje.

De bestuurder van de Volkswagen bleef ongedeerd. Dat er geen ernstige gewonden zijn gevallen mag van een wonder heten gezien de schade aan beide voertuigen. De rode Volkswagen is een behoorlijk stukje korter geworden door de botsing.

Een berger heeft beide voertuigen afgesleept. De N304 was vanwege het ongeluk deels afgesloten. Het verkeer werd om en om langs het ongeluk geleid.

112 Melding

11:48:45 06-06-23 P 1 BON-02 HV weg letsel Apeldoornseweg Hoenderloseweg Otterlo 072097 072341 Brandweer Noord en Oost-Gelderland (Monitorcode)

Reacties

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.